user_mobilelogo

 

Ο κόσμος έχει γίνει υπερβολικά περίπλοκος, υπάρχουν πάρα πολλές φωνές, πάρα πολλές απόψεις και πρέπει να δημιουργηθεί μια κοινή φωνή, μια κοινή σκέψη, να φτιάξουμε ανθρώπους που σκέφτονται σχεδόν πανομοιότυπα. Πρέπει να προγραμματιστεί το μέλλον με έναν τρόπο έτσι ώστε όλες αυτές οι φωνές να έχουν κοινό στόχο, Θα κυβερνώνται με global future councils που θα απαρτίζονται από κυβερνήσεις, πολιτικούς, εταιρίες, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα ρυθμίζουν υγεία, οικονομία, στρατηγικές, δομές. Μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, με κέντρο την ασφάλεια του διαδικτύου, οι πολίτες του κόσμου θα παρακολουθούνται ως το προς το που κινούνται, τι τρώνε, τι φοράνε, τι βλέπουν, τι ακούνε...Ο διχασμός είναι αναπόφευκτος καθώς εκείνοι που δεν θα εναντιωθούν θα έχουν ελαφρύνσεις που θα τους κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη σε σχέση με τους δυσαρεστημένους όπως χαρακτηρίστηκαν από το σύστημα, οι οποίοι θα είναι εγκλωβισμένοι.

Υπάρχει ένας μεγάλος, ενοχλητικός αριθμός Ευρωπαίων, που συνεχίζουν να θέλουν να έχουν εθνική ταυτότητα.

Νταβός 2017-2018

 

Στις επίσημες ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής ένωσης, του Παγκόσμιου οργανισμού υγείας, της Unisef, των φαρμακευτικών βιομηχανιών, της Ιατρικής νομοθεσίας, υπάρχουν στοιχεία, δεδομένα δηλαδή που μπορεί ο κάθε νοήμων πολίτης, όχι τα πρόβατα, ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, όχι οι άβουλοι, να διαβάσει ώστε να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει σήμερα. Η ιατρική νομοθεσία μεταξύ πολλών άλλων, λέει ρητά και απαράκλητα πως χωρίς την συναίνεση του ασθενούς, δεν προχωρούμε σε καμία ιατρική πράξη. Χρειάζεται η απόλυτη ενημέρωσή του και αφού μας δώσει την συγκατάθεσή του, προχωράμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μιλά επίσημα για την τρέχουσα κατάσταση και λέει, * είναι μια μεταδοτική ίωση, η οποία προκαλεί από ήπια μέχρι μέτρια συμπτώματα. Δεν συνυπογράφετε κάποια ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή και αυτό είναι όλο. Στην συνέχεια υπάρχει ένας απίστευτος βομβαρδισμός, από το πόσο στοίχισαν τα εμβόλια, πόσες ποσότητες έχουν διακινηθεί με την σύσταση, κάντε το εμβόλιο για να έχουμε την περίφημη ανοσία της αγέλης. Σαν πρόβατο σε στάνη αισθάνομαι!

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα, προς ενημέρωσή μας φυσικά με γνώμονα πάντα το καλό της υγείας μας.

Ξέρετε ο ρόλος των δημοσιογράφων δεν είναι να μας κουνάνε το δάχτυλο, δεν είναι να κρίνουν, να δικάζουν και να καταδικάζουν, δεν είναι να προτρέπουν, δεν είναι να αποτρέπουν. Είναι να ενημερώνουν και να δίνουν όχι μόνο την μεγάλη εικόνα των γεγονότων αλλά και να μας ενημερώνουν για τα μικρά γράμματα, που δεν μπορούμε να διαβάσουμε. Οι παρενέργειες αυτών των θαυματουργών εμβολίων είναι τεράστιες και θα παραμείνουν τεράστιες, γιατί ακόμη και αυτήν την στιγμή ακόμα και μέσα στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί, οι κλινικές μελέτες των εμβολίων δεν έχουν όχι απλά ολοκληρωθεί ,αλλά ούτε καν τεκμηριωθεί όπως λογικά ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ώστε ένα φάρμακο ή εμβόλιο να πέσει στην αγορά. Μακροπρόθεσμα δεν έχουν ιδέα για το τι παρενέργειες δύναται να επιφέρει. Σημειωτέων να ειπωθεί πως επιστολή για τις παρενέργειες έχει σταλεί σε νοσοκομεία, γιατρούς, φαρμακοποιούς, αυτό πως θα γνωστοποιηθεί αν όχι από τους έγκυρους δημοσιογράφους μας; Ή μήπως δεν χρειάζεται να ξέρουμε;

Εδώ λοιπόν ζούμε το εξής παράλογο ο οποιοσδήποτε σκαλίσει, διαβάσει, ρωτήσει, ζητήσει να μάθει, ή και αμφισβητήσει τα όσα του λένε, διαδίδει fake news. Ρωτώ πως λέγονται εκείνοι που αποκρύπτουν γεγονότα; Πως λέγονται εκείνοι που χειραγωγούν τις μάζες; Πως λέγονται αυτοί που διχάζουν λαούς; Πως λέγονται όσοι δίχως τον παραμικρό δισταγμό τους ακούνε χωρίς καν αντίλογο;

Στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει ανακοίνωση που κάνει αναφορά για τους εμβολιασμούς που έχουν ήδη προγραμματιστεί, γίνεται αναφορά επίσης για το πως θα καταπολεμηθεί η οποιαδήποτε άλλη άποψη, και το πως θα καμφθεί η διστακτικότητα όσον μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίνονται στην κοινή γραμμή. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα απίστευτο σχέδιο υπάρχουν χώρες που έκαναν μελέτες για τον συγκεκριμένο ιό πριν καν εμφανισθεί, έκλεισαν συμφωνίες έναντι τεράστιων ποσών για την αγορά εμβολίων, πριν καν χορηγηθούν σε ανθρώπους, έχουν κινητοποιήσει οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κάποιος όπως το νομικό σύστημα, την ακαδημαϊκή κοινότητα, κοινωνιολόγους, κυβερνήσεις κτλ. Εν ολίγης το έγγραφο μιλά για οτιδήποτε είναι εφικτό για την υπερπήδηση των όποιων εμποδίων, είτε αυτό λέγεται ελλιπής κλινική εικόνα των εμβολίων, είτε λέγεται διστακτικότητα, ή φόβος των πολιτών είτε ακόμη και κατάλυση των όποιων νομικών δικαιωμάτων έχει ο άνθρωπος. Όλα πρέπει να επιστρατευθούν έτσι ώστε σε παγκόσμια κλίμακα να υπάρχει μια κοινή βάση δεδομένων των προσωπικών στοιχείων του καθενός μας.

Το 2019 πριν καν εμφανιστεί ο ιός σε σύνοδο κορυφής οι ηγέτες του κόσμου, είχαν εκ προοιμίου καταπονήσει σχέδιο για την άρση της διστακτικότητας των πολιτών της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Αν σκεφτεί κανείς πως κατά μέσο όρο χρειάζεται μια σχεδόν δεκαετία ώστε ένα εμβόλιο να γίνει παραγωγικό ας αναλογιστούμε την πρεμούρα και την ανάγκη μερικών, ελάχιστων θα τολμήσω να πω ανθρώπων που κινούν τα νήματα, να δημιουργηθεί κάτι το οποίο θα διασπείρει τον φόβο, θα διχάσει, θα εκμηδενίσει και εν τέλει θα δημιουργήσει κάτι σωτήριο, για την συνέχιση αυτού του τόσο σπάνιου είδους που ονομάζεται ανθρώπινη ύπαρξη.

Αναρωτηθήκαμε καθόλου για την ελαστικοποίηση ως προς τους χρόνους και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται για τη κατασκευή και την χορήγηση αυτών των σωτήριων εμβολίων;

Όχι.

Συναίνεσε κανένας πολίτης αυτού του κόσμου για αυτήν την αδυσώπητη διασπορά των περίφημων προσωπικών μας δεδομένων;

Όχι.

Βρέχει, κάποιοι κρατούν μια μεγάλη ομπρέλα και από κάτω στεγνοί, παίζουν παιχνίδια εξουσίας, πατούν στον φόβο, στην έλλειψη μόρφωσης, στην οικονομική εξαθλίωση, στην τρομακτική αύξηση κερδών τους και ποντάρουν τα ρέστα τους, σε ανθρώπους που κοιτούν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς έχουν έρθει σε συνεννόηση αρκετά χρόνια τώρα. Παγκόσμιοι οργανισμοί με κίνητρο την ειρήνη και την ευημερία των ανθρώπινων πλασμάτων, δραστηριοποιούνται επάνω σε πτώματα. Εξάλλου είμαστε πολλοί πια και λίγο λίγο πρέπει κάπως να αραιώνουμε, τι καλύτερο από το να καταφέρουν, ενώ παράλληλα σε κάνουν και να φοβάσαι;

Αυτό το ρημάδι το internet σου δίνει την πρόσβαση να βρεις, να μάθεις, να διαβάσεις, να εμβαθύνεις, να επεξεργαστείς, να ακούσεις και να κρίνεις.

Αν εσύ το ορίζεις ως μέσο για να μαθαίνεις τι κάνουν οι διάσημοι, αν εσύ το χρησιμοποιείς για να μας δείχνεις κάθε μέρα την φάτσα σου, τους φίλους σου, που πας, τι τρως, με ποιους τρως, αν εσύ το ορίζεις έτσι δεν απορώ καθόλου γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ!

Ο παγκόσμιος πολίτης έχει ένα όραμα. Φωνές που δεν σταματούν, αντιδράσεις που δεν κάμπτονται υπό τον τρόμο του θανάτου, λες και εδώ θα κατσικωθούμε για πάντα. Οποιοσδήποτε έχει τον έλεγχο του εαυτού του και ασκεί το δικαίωμά του στο τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, όσο αφορά το μυαλό του και το σώμα του, (δίχως φυσικά αυτό να επιφέρει κακό στον διπλανό του) είναι μίασμα. Είναι αρνητής, είναι ψεκασμένος, είναι αμόρφωτος και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες μαλακίες έχουμε ακούσει.

Όλοι αυτοί οι οργανισμοί που δρουν για το καλό μας, για την υγεία μας, για την αξιοπρεπή διαβίωσή μας και φυσικά δεν μιλώ για τους γελοίους κυβερνώντες και την ανύπαρκτη αντιπολίτευση που όχι μόνο επικροτεί, αλλά προτείνει και χειρότερα μέτρα πρόληψης αν δεν το έχετε εμπεδώσει, μιλώ για την μεγαλύτερη εικόνα που βρίσκεται εκτός των συνόρων μας. Γιατί μέχρι τώρα δεν λήγουν πολέμους, γιατί μέχρι τώρα λαοί είναι βυθισμένοι στην απόλυτη εξαθλίωση, στην ανύπαρκτη αξιοπρέπεια, στην πείνα, στην φτώχεια, στα παιδιά που λιμοκτονούν όταν τα ευρωπουλόπαιδα ζουν κακομαθημένα, γιατί δεν δίνουν ίση κατανομή βασικών αγαθών, μόρφωση, υγεία, τροφή, νερό, γιατί;

Γιατί δέκα καθίκια πλουτίζουν με τον αφανισμό ψυχών, γιατί κανένα τομάρι από εμάς τους βολεμένους δεν κάνει κάτι, μια μικρή κίνηση να βοηθήσει τον διπλανό του, γιατί δεν αναρωτιέται πως κανένας δεν είναι μόνος και πως όλοι και όλα έχουν την δική τους μεγάλη σημασία στο μεγάλο κάδρο; Γιατί λοιδορούνται άνθρωποι ως αιρετικοί όταν αφυπνίζουν με τον λόγο τους, με την στάση ζωής τους, γιατί κατακρίνονται; Γιατί μεγαλώσαμε παιδιά φιλοχρήματα που δίνουν και τον κώλο τους για δέκα φράγκα και παρακάμπτουν τα όνειρα και τα βαθύτερα θέλω τους;

Στους Ολυμπιακούς αγώνες εν μέσω πανδημίας που άλλαξε την καθημερινότητα όλου του πλανήτη επίσημα δαπανήθηκαν 25 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν βρισκόμαστε εν μέσω μιας τέτοιας τρομακτικής όπως μας την παρουσιάζουν πανδημία, που έχει καθηλώσει τις κοινωνίες, τις οικονομίες, βγαίνει ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας και απαριθμεί με νούμερα σε εκατομμύρια δολάρια απώλειες τις οποίες έχουν οι οικονομίες λόγω των ιατρικών δαπανών μέσω της ασφυκτικής πίεσης που δέχεται το υγειονομικό σύστημα παγκοσμίως ένεκα της ανθρώπινης ιατρικά ανάγκης, εύλογα κανείς αναρωτιέται με ποια κριτήρια γίνονται αυτοί οι διαχωρισμοί καθώς και η άνιση κατανομή εξόδων βάσει της σοβαρότητας του υγειονομικού συστήματος είναι ζήτημα πρωτεύουσας σημασίας.

Κλείνοντας μια ακόμη αναφορά στο τι ακριβώς συμβαίνει σε σχέση με τις φαρμακοβιομηχανίες ένα γρανάζι παγκόσμιο και από τα πλέον κερδοφόρα χωρίς κανένα ψήγμα διαφορετικής προσέγγισης, όσο καλοπροαίρετα και να θέλουμε να το παρουσιάσουμε, θα κλείσω με μια δήλωση χωρίς κανένα ίχνος τσίπας από τον Bill Gates ο οποίος μέσα από το ίδρυμα Bill και Μelinda Gates ακόμη είχε αναφέρει πως σώζοντας με φθηνά εμβόλια έξι εκατομμύρια ζωές, εμείς κερδίζουμε εκατό δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό που σε εμάς στοιχίζει κάποια σεντ, αυτό μας δίνει ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και επιπροσθέτως αναφέρει, πως τα εμβόλια ήταν η καλύτερη επένδυση, που κάναμε ποτέ.

Κοινώς δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα, δεν υπάρχουν γενετικές μελέτες που να τεκμηριώνουν παρενέργειες ή εμφανές στοιχεία ίασης μέσω του ιού, κανένα εμβόλιο δεν σε καθιστά άτρωτο και μέσω μιας μαζικής πανδημίας που είχε δρομολογηθεί χρόνια πριν, έχουν καταφέρει να κάνουν πειραματόζωα τους ανθρώπους που χειραγωγούν σπέρνοντας μια απίστευτη προπαγάνδα και δημιουργώντας ένα χάσμα ανάμεσα σε πολίτες ενταγμένους δίχως σκέψη, φοβικούς, απέναντι σε ανθρώπους σκεπτόμενους, ψύχραιμους και απλά άνετους ακόμη και την σκέψη του θανάτου.

Για αυτό επειδή εδώ δεν θα ζήσουμε για πάντα, περάστε καλά, γίνετε ευτυχισμένοι και πάνω από όλα αφήστε τη ζωή στα χέρια Εκείνου που σας δημιούργησε και ξέρει το πότε, το πως και το γιατί θα φύγετε από αυτήν την ζωή. Σκοπός σας δεν είναι να είστε άτρωτοι, αλλά ευτυχισμένοι να παλεύετε για τα πιστεύω. για τα όνειρα και τα ιδανικά σας και αν στην τελική θυσιαστούμε για κάποιους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη να το κάνουμε μετά χαράς, αλλά να θυσιαστούμε στον βωμό κάποιων που μας θέλουν υποχείρια για την προσωπική τους καύλα εξουσίας και χρήματος πάει πολύ.