user_mobilelogo

 

Έχοντας την ικανότητα, την καθαρότητα της γνώσης και την επίγνωση των όσων συμβαίνουν στον δικό μου μικρόκοσμο, αλλά και στην μεγαλύτερη εικόνα του κάδρου, είμαι πάλι εδώ, είμαι ακόμα εδώ.

Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να μετράει τον χρόνο πολύ ιδιαίτερα, σε σημείο να γίνομαι αστεία και υπερβολική αρκετές φορές στον δικό μου ανθρώπινο κύκλο. Δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν να κατανοήσει αυτόν τον ιδιόμορφο δικό μου ρυθμό, όπως φυσικά και δεν τον άλλαξα επειδή κάποιοι δεν συμφωνούσαν.

Η πορεία μου, μου απόδειξε την ορθότητα ενός φυσικού ενστίκτου, που κυλούσε αβίαστα μέσα μου.

Ο χρόνος πια χωρίζεται στην πριν και μετά εποχή των πληγών μου. Είμαι ευγνώμων γιατί δεν με διέψευσε, είμαι ευγνώμων γιατί με δυνάμωσε, είμαι ευγνώμων γιατί υπάρχει σαν κινητήριος δύναμη να προχωρώ. Γράφω πολλά χρόνια νομίζω πια, η τουλάχιστον αρκετά για την προσωπική αφύπνιση. Μάλιστα μέσω της γραφής προσπαθώ να την μεταδώσω σε όποιον ταυτίζεται και μπορεί φυσικά να κατανοήσει τι εννοώ. Για αυτούς που δεν την κατανοούν λυπάμαι πραγματικά, μα δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Ευτυχώς για μένα το λογισμικό μου σύστημα βρίσκεται σε πολύ διαφορετική συχνότητα από μεγάλη μερίδα ανθρώπων δικών μου κατά βάση και είναι χαρά μου που μένω πιστή και ευτυχής που υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου, τις αξίες μου και την προσωπική μου εσωτερική δύναμη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία να μένεις πιστός στις αξίες στα ιδανικά και στο μοίρασμα των σημείων που κρίνω πως οφείλω να μεταφέρω.

Δεν θα κρύψω πως είναι φορές που είμαι σίγουρη πως μιλώ σε ντουβάρι, χωρίς να θέλω να απαξιώσω κανενός το πνευματικό επίπεδο, όμως εδώ δεν γράφω για να περνάω την ώρα μου, γράφω για να σας μεταφέρω αυτά που εγώ κατανοώ βοηθώντας σας να αλλάξετε συχνότητα πνευματική και ψυχική. Θύματα δεν είναι κανείς κανενός, όλα είναι αποτέλεσμα των δικών μας επιλογών, ζωής, σκέψης, ενέργειας, αποτελέσματος.

Ο κάθε άνθρωπος παλεύει με του δικούς του δαίμονες, το θέμα είναι να νικήσει το καλό, το να πέσεις είναι πολύ εύκολο, το να βρίσκεις το σθένος να σηκώνεσαι είναι υποχρέωση μας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν γεννήθηκε κακός, η  επιλογή του καλού και της ευτυχίας μας, είναι στο δικό μας χέρι και είναι θέμα δικής μας επιλογής.

Συντονιστείτε στο θετικό, συντονιστείτε με το καλό, συντονιστείτε με τον  βαθύ σας εαυτό, επιτέλους αναζητήστε χωρίς τύψεις και ενοχές τι είναι εκείνο που γαληνεύει την ψυχή σας και απλά διεκδικείστε το χωρίς φόβο, κριτική και δειλία.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η κλεψύδρα θα γεμίζει εκεί που εμείς θα επιλέξουμε να γεμίσει.

Το φως δεν μας το ανάβει κανείς, είναι μέσα μας. 

Καλή δύναμη σε όλους, στις προσευχές σας να μην ζητάτε βοήθεια για εσάς, αλλά για εκείνους που δεν ξέρουν να ζητήσουν βοήθεια για να σωθούν.

Δεν τα λέμε συχνά, αλλά σημασία δεν έχει να μιλάμε για να μιλάμε, σημασία έχει αυτός που είναι ξύπνιος πνευματικά να ξυπνήσει αυτόν που ακόμα κοιμάται, ίσως απότομα, βίαια, αλλά πάλι αυτό δεν είναι η ύψιστη ανθρώπινη αλληλεγγύη; Να πέσεις στην λάσπη και ενώ σηκώνεσαι να απλώσεις το χέρι και στον διπλανό σου που κείτεται βαλτωμένος.

Καλό βράδυ, μην ξεχνάτε τα παιχνίδια εξουσίας γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται μόνο για το χρήμα. Εμείς, εγώ, μιλάω για την ψυχή μας, αυτή θέλουμε να διασώσουμε και το θέμα μας πια δεν είναι αν έχουμε δίκιο, αλλά τι μας κάνει ψυχικά ήρεμους και ευτυχισμένους!